CS InnoHUB caută voluntari

Haide alături de echipa CS InnoHUB să creștem idei, proiecte și să învățam împreună. Ne dorim ca și în acest an să organizăm evenimente interesante pentru studenții facultății, să facem din CS InnoHUB locul în care pasiunea și creativitatea să dea roade. Pentru acesta, avem nevoie de ajutorul vostru, fiecare putând contribui, învăța și deveni parte a comunității noastre.

Aplică la https://forms.gle/Mzj27cJfzseudyD2A până în 15.10.2022.

Poziții deschise:

  1. Community builder and manager:Se asigură de construirea comunității de studenți din jurul CS InnoHUB, atragerea de noi studenți și menținerea lor inclusiv în comunități.
  2. Social media manager:Se ocupă de imaginea CS InnoHUB pe canalele de social media prin postări, promovare.
  3. Website and content builder:Realizează site-ul web al CS InnoHUB, crează conținut și se asigură de buna funcționare tehnică a sitului web.
  4. Graphic designer / Media manager:Realizează conținut grafic pentru postările din social media, site web și alte evenimente sau activiăți specifice ale CS InnoHUB.
  5. Corporate and stakeholders relations manager:Gestionează relația CS InnoHUB cu stakeholderii principali (companii, mentori, antreprenori).
  6. Ecosystem builder:Se ocupă de construirea și managementul ecosistemului antreprenorial din jurul CS Inno HUB.
  7. Project manager assistant: Se implică în aspectele care țin de organizarea evenimentelor din cadrul CS InnoHUBși de proiectele în care suntem implicați.
  8. Start-ups and entrepreneurial students scouter:Face scouting în rândul studenților pentru a identifica idei antreprenoriale, echipe care lucrează la produse, sau care au participat și participă la competiții de profil.
  9. Logistics team leader: Gestionează o echipă de studenți care să asigure suportul logistic la evenimentele și activitățile CS Inno HUB.

CS InnoHUB este o comunitate de studenți și profesori pasionați de inovare și antreprenoriat, care oferă posibilități de dezvoltare de aptitudini antreprenoriale și facilitează accesul start-up-urilor la programe dedicate.