Completarea contractelor de studii pentru anul universitar 2022/2023

Completarea în Academic Info a contractelor de studii de către studenții anului I se va realiza în perioada 23-30 septembrie 2022. Pentru anii superiori, completarea/modificarea contractelor de studii este posibilă până în data 30 septembrie anul curent. Predarea contractelor de studii, listate și semnate, se va face, după cum urmează:

  1. Studenții anului I nivel licență își vor preda contractele de studii luni, 3 octombrie 2022, la festivitățile de deschidere a anului universitar pe programe de studiu. Planificarea pentru deschiderea anului va fi afișată în cursul săptămânii viitoare.
     
    Recuperare cont AcademicInfo.pdf

    Nota: În AcademicInfo este specificat ca studenții anului I pot sa își facă recuperarea contului începând cu data de 26 octombrie 2022. Pentru Facultatea de Matematică și Informatică recuperarea contului se poate face începând cu data de 23 septembrie 2022.

  2. Studenții din anul II si III nivel licența și studenții din anul I si II nivel master, vor preda contractul de studii listat și semnat prin șefii de grupă la secretariatul facultății în intervalul 4-15 octombrie 2022 între orele 9-12.