Bun (re)venit, dragi studenți!

Bun (re)venit, dragi studenți!

Este o mare bucurie să vă primim în comunitatea noastră academică pe voi, studenții de anul I, și o la fel de mare bucurie să vă revedem pe voi, studenții de ani mai mari. Suntem onorați să vă avem alături și suntem convinși că această călătorie împreună va fi una plină de lucruri noi, oportunități și dezvoltare personală.

La începutul acestui nou an universitar vrem să vă asigurăm că suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare pas al drumului vostru academic. Facultatea noastră este un loc unde veți experimenta nu doar învățarea, ci și dezvoltarea ca indivizi. Vă încurajăm să explorați, să întrebați, să colaborați și să vă implicați în viața academică. Veți avea astfel oportunitatea de a cunoaște oameni minunați, de a vă dezvolta abilitățile și de a vă construi un viitor.

Sunteți acum parte dintr-o comunitate dedicată învățării și excelenței! Așteptăm cu nerăbdare să vedem amfiteatrele pline, să vă ajutăm să progresați și să sărbătorim succesul vostru. Să facem din această călătorie una memorabilă și plină de realizări!

Cu cele mai bune urări,

Conducerea Facultății de Matematică și Informatică