A BBTE diákjai által kifejlesztett FestivApp mobilalkalmazás

TwitterFacebook

Kedves Hallgatók!

codespring-festivappJó hírünk van: a BBTE diákjai által kifejlesztett FestivApp mobilalkalmazás segítségével böngészhetitek több idei rendezvény (fesztivál és konferencia) programját. A nagyrészt Kiss Anna által, néhány évfolyamtársának aktív részvételével, a Codespring Mentorprogram keretein belül kifejlesztett alkalmazás jelenleg a KMDSZ Diáknapok keretein belül használható, de előtte már a Szent György Napokon is bizonyított (első prototípusaival már találkozhattatok 2015-ben Tusványoson, vagy a Kolozsvári Magyar Napokon).

A KMDSZ Diáknapok után sem érdemes letörölni: használható lesz például az ETDK-n, Tusványoson, a Double Rise fesztiválon és több más rendezvényen.

Az alkalmazást most is aktívan fejlesztik, hamarosan további funkcionalitások beépítése várható, frissítgetni is érdemes. Egyelőre Android platformon érhető el, de hamarosan (még májusban) az iOS verzió is letölthető lesz. Az Android verziót itt találjátok. A fejlesztők szívesen fogadják a visszajelzéseket, további javaslatokat.

Használjátok egészséggel, és ne feledjétek népszerűsíteni és értékelni, ha tetszik :)

Dr. Simon Károly egyetemi adjunktus,
a Codespring Mentorprogram projektmenedzsere

TwitterFacebook