Magiszteri dolgozatok bemutatása, 2020. júniusi vizsgaidőszak

TwitterFacebook

Az eredmények elérhetőek lesznek az AcademicInfo-ban az utolsónak tervezett védés befejezésétől számított legtöbb 24 órán belül.

A magiszteri képzési tanulmányok elvégzéséről szóló igazolásokat (amelyek helyettesítik a magiszteri oklevelet) 2020. július 9. után lehet átvenni, az alábbiak szerint:

  1. Az igazolásokat a szakfelelős titkárnőtől személyesen lehet átvenni a Matematika és Informatika Kar kari titkárságán, e-mailben történő előzetes időpontkérés alapján. A zsúfoltság elkerülése és a várakozási idő lecsökkentése érdekében határozottan kérjük a hallgatókat, hogy szigorúan tartsák be az e-mailben kapott időpontot. A kari titkárságon jelentkező személyek számára kötelező a védőmaszk és a kesztyű viselése, ugyanakkor be kell tartaniuk az egészségügyi szabályokat és a másoktól való minimális biztonsági távolságot (1,5 méter).
  2. Az igazolások szkennelt változatát e-mailben is lehet igényelni a szakfelelős titkárnőtől (ugyanaz az e-mail cím, amelyre a magiszteri vizsgára való beiratkozási kérvényt is küldték). A végzősöknek szintén ugyanarról az e-mail címről kell küldeniük az igénylést, amelyről a magiszteri vizsgára való beiratkozási kérvényt is küldték.
  3. A végzős hallgatók kijelentkezési nyilvántartó lapját (fișa de lichidare) automatikusan generálják a titkárságon. Emiatt nem kell személyesen megjelenni a BBTE Ügyosztályain.
TwitterFacebook