XXV. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia

2022. május 19. és 22. között huszonötödik alkalommal szervezik meg az Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia (ETDK) reál- és humántudományi szekcióit. A konferencia kihívást, lehetőséget nyújt a magyar anyanyelvű diákok számára, hogy összemérjék saját kutatási eredményeiket, szakmai tudásukat a bölcsészettudományok, a hittudomány, a társadalomtudományok, a természettudományok és a művészetek területén. A konferencián részt vehetnek romániai és külföldi felsőoktatási intézmények hallgatói is.

A kolozsvári ETDK elismertségét és szakmai hitelességét bizonyítja, hogy ez az egyedüli erdélyi reál- és humántudományi konferencia, amelyen a hallgatók részvételi jogot szerezhetnek a magyarországi Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK), az adott tudományterületeken belül.

A meghirdetett szekciókba 2022. március 13-ig lehet jelentkezni a szakdolgozat témájának, címének, valamint a szakmai irányító nevének megjelölésével. A kivonatokat 2022. március 13-ig kell feltölteni. A dolgozatok végleges változatát 2022. április 26-ig kell elküldeni elektronikusan.

Szervezők: