Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram 2024–2025 – kutatási és nyári szakmaigyakorlat-mobilitások

Megjelent a Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram részképzős hallgatói tanulmányutakra vonatkozó pályázata a 2024–2025-ös tanév I. félévére.

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem és a Tempus Közalapítvány által meghirdetett Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram keretében alap-, mesteri- és doktori képzésben részt vevő, nappali tagozatos hallgatók számára kínál teljes szemeszteres részképzéseket, valamint (a megmaradó források függvényében) részképzős tanulmányutakat a magyarországi és Kárpát-medencei felsőoktatási intézmények nappali munkarendű képzéseire a 2023–2024-es tanév nyári időszakára és a 2024–2025-ös tanév I. félévére.

Az ösztöndíj fedezi a megélhetés, az egyszeri oda-vissza utazás és az egészségbiztosítás költségeit. Jelentkezni a 2023/2024-es jelen tanév nyári időszakára és a 2024/2025-ös tanév első féléves mobilitásaira 2024. május 10-ig lehet.

A mobilitás feltétele alapképzős és mesteris pályázók számára a tárgyfelvétel és minimum 20 kredit teljesítése a fogadó felsőoktatási intézményben. A doktorandusz hallgatók számára kutatási terv és kutatási beszámoló járul hozzá a mobilitás sikeres teljesítéséhez.

A jelentkezést a következő oldalon a Jelentkezés menüpontban található űrlap kitöltésével nyújthatják be, ugyanitt bővebb információkat találnak a pályázatra vonatkozóan: http://makovecz.granturi.ubbcluj.ro/

Bővebb információkért Szmutku Melindához lehet fordulni az alábbi e-mail címen: melinda.szmutku (at) ubbcluj.ro