BBTE Alumni Napok 2023 – Katona Alpár

Katona Alpár 2005-ben végzett a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Matematika és Informatika Karán, majd két mesterin is szerzett diplomát a BBTE-n (egyet informatikából, a másikat a menedzsment és üzletigazgatás szakon). Pályafutását a Siemens IT Solutions and Services-nél kezdte, ahol az Amerikai Egyesült Államok kórházai számára (sok esetben a helyszínen) fejlesztettek ERP-rendszereket.

2008-ban csatlakozott az iQuest alakuló mobilfejlesztői csapatához. A programozás, a csapatvezetés és a sikeres alkalmazások építésének nagyszerű időszaka következett. Kis, hatfős csapatok vezetése után Katona Alpár hamarosan 30 fős csapatokért felelt, majd egy egész üzletág menedzsmentjét bízták rá.

Az iQuestnél töltött 11 év után (miközben sikeresen befejezte a Bécsi Tudományegyetem Executive MBA 18 hónapos mesterképzését is) 2019-ben megalapította az Agile Networks Technologies nevű IT-céget, amelynek vezérigazgatójaként mesél majd szakmájáról, életútjáról, tapasztalatairól.

Találkozz Katona Alpárral, tedd fel kérdéseidet a BBTE Alumni Napok 2023 rendezvényen!

Várunk pénteken 17:00 órától a Hașdeu (Kőkert) utcai bentlakásokhoz, az eseményt szervező Karriertanácsadó, Pályaorientációs és Alumni Központ irodájába!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://forms.office.com/e/EzmdsHiHuV