Kategória archívum: Hirdetések hallgatóknak

Bit- és számtologatók – 2018. november 14.

Bit- és számtologatók – 2018. november 14.
2018. november 14-én folytatódik a Bit- és számtologatók előadássorozata. A szerdai alkalommal Gál Béni (projektmenedzser, NGi Systems) Cloud Computing az Amazonon című előadását hallgathatjuk meg. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Invitation to join the Alphathon organized by BBU and WorldQuant

Invitation to join the Alphathon organized by BBU and WorldQuant
Dear Students, WorldQuant invites you to attend a hands-on training session in Nicolae Iorga amphitheatre (Babeș-Bolyai University Main Building, Kogalniceanu Street, no.1, first floor) from 7:00 pm to 9:00 pm (Bucharest local time). During this free event, you will learn the basics of quantitative finance, and how to apply your quantitative or financial skills in

Gólyatábor Székelyjón, 2018. október 25–28.

Gólyatábor Székelyjón, 2018. október 25–28.
A Magyar Matematika és Informatika Intézet és a Farkas Gyula Egyesület a Matematikáért és Informatikáért szervezésében 2018. október 25. és 28. között a Kolozs megyei Székelyjón tartottuk a Matek-Infó Gólyatábort. Az alábbi rövidfilm a szervezők és a résztvevők gondolatait összegzi.

Invitation to join the Alphathon organized by BBU and WorldQuant

Invitation to join the Alphathon organized by BBU and WorldQuant
Dear Students, WorldQuant invites you to attend a Quantitative Finance online Information Session on November 6, from 7:00 pm to 8:00 pm (Bucharest local time). During this free event, you will learn the basics of quantitative finance, and how to apply your quantitative or financial skills in this environment. WorldQuant, a global quantitative asset management

Ösztöndíjak átutalása – fontos felhívás

Kérjük mindazokat az ösztöndíjas hallgatókat (tanulmányi-, érdem- és szociális ösztöndíj), akiknek nem sikerült leadniuk az IBAN-számot, hogy legkésőbb péntekig, 2018. november 2-ig jelentkezzenek a BBTE személyzeti ügyosztályán (Serviciul Social al UBB, I.C. Brătianu/ Király utca 14.), és vigyék be a bank által kibocsátott számlaszámot.

Ösztöndíjas hallgatók végleges névsora a 2018–2019-es egyetemi tanév I. félévében

A 2018–2019-es egyetemi tanév I. félévi ösztöndíjas hallgatóinak végleges névsora (a fellebbezések után), valamint a fellebbezések eredményei megtekinthetőek a kari hirdetőtáblán, a törzskönyvi szám alapján.

Bosch Future Mobility Challenge Announcement

Bosch Future Mobility Challenge Announcement
Bosch Engineering Center Cluj has launched the second edition of Bosch Future Mobility Challenge, an event targeted to engage you in a technical oriented competition and to offer you a professional context in order to prove your talent. The competition offers you the opportunity to prove your abilities and to overcome challenges in a team. It is of great interest for us to support this commitment and to promote you, upcoming engineers. We are convinced that young talent, fresh ideas and extraordinary commitment are enormously important for the future of mobility.

Pável Szabolcs doktorandusz előadása az Iskola másként-hét keretében

Pável Szabolcs doktorandusz előadása az Iskola másként-hét keretében
A BBTE Magyar Matematika és Informatika Intézet programjavaslatában szereplő előadásra két középiskolás csoport is bejelentkezett. Pável Szabolcs doktorandusz 2018. október 23-án a marosvásárhelyi Bolyai Farkas Elméleti Líceum intenzív informatika XI. osztályának (osztályfőnök: Ignát Anna), majd október 24-én a nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégium XI. A osztályának (osztályfőnök: Fodor Elemér) tartotta meg az Eljött az önvezető autók kora? című előadását.    

Ösztöndíjas hallgatók a 2018–2019-es egyetemi tanév I. félévében

A BBTE Rektori Hivatalának rendelkezései értelmében a tanulmányi-/érdemösztöndíjra, valamint a szociális ösztöndíjra jogosult hallgatók névsorát kizárólag a kari hirdetőtáblán lehet megtekinteni, a törzskönyvi szám alapján. A fellebbezéseket 2018. október 24. és 26. között lehet benyújtani a Matematika és Informatika Kar titkárságán, 9:00 és 12:00 óra között, az alábbi formanyomtatvány kitöltésével. A fellebbezések eredményeit 2018. október

Bit- és számtologatók – 2018. október 24.

Bit- és számtologatók – 2018. október 24.
Idén is folytatódik a Bit- és számtologatók előadássorozat – a már megszokott időpontban és helyszínen. A 2018–2019-es tanév évnyitó előadásának programja: A Codespring Mentorprogram automatizált QA képzésének meghirdetése Buza Krisztián (ELTE, Informatikai Kar): Idősorok osztályozása és a téma néhány érdekes gyakorlati alkalmazása Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Update (Bodó Zalán fotói):