Választható tantárgyak felvétele, és a 2019–2020-as egyetemi tanévre szóló tanulmányi szerződések kitöltése a kötelező, választható és elmaradt tantárgyakkal

Az elkövetkező időszakban az I. és II. éves (alapképzés), valamint az I. éves (magiszteri képzés) hallgatóknak ki kell választaniuk a 2019–2020-as egyetemi tanévre szóló opcionális tantárgyakat, és ki kell tölteniük a tanulmányi szerződéseket a kötelező és az elmaradt tantárgyakkal, az alábbiak szerint:

2019. május 14–31.: a 2019–2020-as egyetemi tanévre szóló tanulmányi szerződések kitöltésekor (az Academic Info honlapon) a hallgatók kiválaszthatják az opcionális (figyelembe véve a modul kódját), a kötelező és az elmaradt tantárgyakat.

2019. június 10–11.: a hallgatók választásai alapján a dékáni hivatal eldönti, hogy a választható tantárgycsomagok közül melyiket hirdeti meg a következő egyetemi tanévre. Azok a tantárgyak, amelyekre kevés jelentkező lesz, kikerülnek az AcademicInfo adatbázisából.

2019. szeptember 1–15.: újra megnyílik az AcademicInfo, és a meghirdetett választható tantárgyak alapján a hallgatók módosíthatják a tanulmányi szerződéseket, illetve beírhatják azokat a tantárgyakat is, amelyekből adott esetben pótvizsgázniuk kell.

Kérjük a hallgatókat, hogy töltsék ki a 2019–2020-as egyetemi tanévre szóló tanulmányi szerződéseket, hogy az opcionális tantárgyak kiválasztása valóban releváns legyen. Fontos tudnivaló, hogy az opcionális tantárgyak esetében létezik egy felső létszámkorlát (80 személy), és a feliratkozás a tanulmányi szerződések kitöltési sorrendjében történik.

2019 szeptemberében lehetőség lesz a tanulmányi szerződések módosítására, a hallgatók opciói és az esetleges nyári pótvizsgák függvényében.

Felhívjuk a hallgatók figyelmét, hogy a júniusban kitöltött tanulmányi szerződéseket nem kell kinyomtatni. A szerződések nyomtatására, aláírására és leadására szeptemberben kerül sor, a második kitöltési időszakot követően. A tanulmányi szerződéseket a titkárságon kell leadni az egyetemi tanév első két hetében (2019. október 1–11).

FONTOS: A TANULMÁNYI SZERZŐDÉSEKET 2019 SZEPTEMBERÉBEN KELL KINYOMTATNI, MIVEL 2019. OKTÓBER 1. UTÁN AZ ACADEMIC INFO MÁR NEM ELÉRHETŐ!