Oltási lehetőség a hallgatók számára Kolozsváron, egy mobil oltóközpontban

Kedves Hallgatók,

Lehetőség van arra, hogy megkapjátok a koronavírus elleni védőoltást egy mobil oltóközpontban, amelyet Kolozsváron fognak berendezni a beoltásotok érdekében. Hangsúlyozzuk, hogy jelen pillanatban nem rendelkezünk információval az oltóközpont helyszínét, a vakcina típusát és az oltási időpontokat illetően. Természetesen érvényben marad az a lehetőség is, hogy az országos oltási platformon keresztül kérjetek előjegyzést az oltásra, saját településetek oltási központjaiban.

Amennyiben szeretnétek beoltatni magatokat ebben a mobil oltóközpontban, kérjük, hogy töltsétek ki az alábbi linken elérhető űrlapot, 2021. március 30-ig (kedd, 10:00 óra): https://forms.office.com/r/50efAfBSfj.

Fontos szempont, hogy a fenti űrlap kitöltése alapján mindenkinek felelőssége megjelenni ennél a kolozsvári mobil oltóközpontnál, ahol utólag nem lehetséges egy újabb időpont foglalása. Abban az esetben, ha nem fogtok megjelenni az oltóközpontnál, a lefoglalt dózis megsemmisül, emiatt abszolút szükséges a felelős magatartás, és hogy az előjegyzés napján Kolozsváron tartózkodjatok. Köszönjük!

Kiemeljük továbbá, hogy a feliratkozás csak az @ubbcluj.ro egyetemi domainnévhez tartozó e-mail címekről lehetséges.

Minden jót kívánva,
a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Vezetősége