Hogyan lesz az ötletből szakdolgozat és sikeres bemutató?

A CNFIS-FDI-2023-F-0123 – Minőségi oktatás a Babeş–Bolyai Tudományegyetemen VII. projekt keretében workshopra kerül sor, amelynek témája a szakdolgozatok elkészítésének módja a reáltudományok esetében. A workshop címe: Hogyan lesz az ötletből szakdolgozat és sikeres bemutató? A workshopot dr. Járai-Szabó Ferenc egyetemi docens vezeti (BBTE Fizika Kar).

A találkozóra 2023. november 24-én, pénteken kerül sor, 12:00 és 14:00 óra között, az Augustin Maior amfiteátrumban (M. Kogălniceanu/ Farkas utca 1., II. emelet). A workshopra 2023. november 22-ig (16:00 óra) lehet regisztrálni, az alábbi linkre kattintva: https://forms.office.com/e/WhE77TtJus vagy a csatolt QR-kód segítségével (a formanyomtatvány, csak az intézményi e-mail címről elérhető – @stud.ubbcluj.ro).

A workshop gyakorlati tanácsokat ad az idő hatékony megszervezéséhez és a tudományos erőforrások használatához. Lényegesnek tartjuk, hogy a hallgatók már egyetemi pályafutásuk kezdetétől fogva jól felkészültek és tájékozottak legyenek, hogy minőségi tudományos munkát tudjanak készíteni. Az érdeklődőket nagy szeretettel várjuk!