BBTE Matek-Infó verseny: mindazok figyelmébe, akik befizették a részvételi díjat, de szeretnének visszalépni

Azok a jelentkezők, akik beiratkoztak a versenyre, de mégsem vesznek részt (hiányzók), nem fogják visszakapni a részvételi díjat.

A verseny részvételi díjának visszafizetését nem írja elő a 2016-os BBTE Matek-Infó verseny szabályzata. Ennek ellenére, azok a jelentkezők, akik szeretnének visszalépni, kérvényezhetik a befizetett részvételi díj visszatérítését 2016. április 12-ig (kedd 10:00 óráig), az admitere@cs.ubbcluj.ro e-mail címen, és visszakaphatják az összeget az alábbi feltételek mellett:

  1. A Matematika és Informatika Kar titkárságán (Kolozsvár, M. Kogălniceanu/ Farkas utca 1., 143-as ajtó) munkanapokon 9:00 és 12:00 óra között leadják a kérvényt és az eredeti nyugtát.
  2. A jóváhagyást követően a visszalépő jelentkezőnek személyesen vagy meghatalmazott által kell eljuttatnia a kérvényt a BBTE Adminisztratív Főosztályára (Kolozsvár, I. C. Brătianu/ Király utca 14.), a részvételi díj visszatérítésének időzítése érdekében.
  3. A jelentkező vagy az általa meghatalmazott személy a visszafizetés egyeztetett időpontjában megjelenik a BBTE kasszájánál, és átveszi a részvételi díjat.