Az oktatói tevékenység hallgatók általi kiértékelése, 2022–2023-as egyetemi tanév, I. félév

Kedves hallgatók,

Nagyon fontosnak tartjuk véleményeteket az egyetemen zajló oktatásról. Kérünk, töltsétek ki az általatok látogatott előadások, szemináriumok vagy laborgyakorlatok minőségére vonatkozó online kérdőíveket. A kérdőívek magyar, román, német és angol nyelven egyaránt elérhetőek. Válaszaitok nagymértékben hozzájárulnak az oktatók tevékenységének és általában az oktatási folyamat minőségének javításához.

Fontos tudnotok, hogy:

(1) a válaszok névtelenek, és
(2) nem befolyásolják a kiértékelt tantárgyból kapott jegyeket, mert tanáraitok egyáltalán nem láthatják a kérdőívet kitöltő személyek nevét, és a minősítéseket is csupán a vizsgaidőszak lezárultával tekinthetik meg.

A 2022–2023-es tanév I. félévének kiértékelési időszaka:

  • a nappali tagozatos hallgatók számára: 2022. december 12. – 2023. január 15.
  • távoktatásban részt vevő hallgatók számára: 2023. január 09. – január 22.

A kérdőíveket a https://academicinfo.ubbcluj.ro/ oldalon lehet elérni, a magyar nyelvi gombra kattintva magyarul is kitölthetőek.

A kérdőív az UBBApp mobilalkalmazás segítségével is kitölthető, iOs és Android felületek használatával.

A megjelölt időszakot követően a kiértékelési felület nem lesz elérhető, ezért kérünk, hogy a megjelölt határidőig töltsétek ki a kérdőíveket.

Fontos azt is tudnotok, hogy csak azok a hallgatók láthatják a kiértékelés végeredményét, akik maguk is kitöltötték az online kérdőíveket.

Köszönjük segítségeteket!

Dr. Ioana BICAN egyetemi tanár, Qualitas Központ, igazgató
Dr. MARKÓ Bálint egyetemi tanár, rektorhelyettes