A záróvizsgára és a magiszteri vizsgára vonatkozó tudnivalók

TwitterFacebook

Fontos hirdetés: A Matematika és Informatika Kar Kari Tanácsának döntése értelmében a 2014-es évfolyammal kezdődően, a matematika és informatika szakterületen végzett tanulmányokat (alapképzés és magiszteri képzés) lezáró két vizsgaidőszak megszervezésére minden év június/júliusában és szeptemberében kerül sor. A határozat értelmében 2015-től már nem kerül sor a februári záróvizsga vagy magiszteri vizsga megszervezésére.

Záróvizsga/magiszteri vizsga, 2018. júniusi vizsgaidőszak

Tanulmányzáró vizsgák ütemezése és a beiratkozáshoz szükséges okiratok

FONTOS: A 2018. júliusi és szeptemberi tanulmányzáró vizsgák esetében, kérvényt kell benyújtani a korábbi záróvizsgák során sikeresen letett részvizsga elismertetése érdekében, az alábbi naptár szerint:

  • a szeptemberi tanulmányzáró vizsgák esetén: 2018. július 16–22.

A szakdolgozat és magiszteri dolgozat elkészítésének ütemezésére vonatkozó határozatok a 2015-ben végzett évfolyamokkal kezdődően

Bizottságok

Szakdolgozat minta a hallgatók részére (magyar tagozat)

*A megadott linken elérhető egy LaTeX sablon, amely a szakdolgozatra/magiszteri dolgozatra vonatkozó kinézeti és beosztási szabályokat tartalmazza. A sablon keretrendszerként az Overleaf online LaTeX szerkesztőfelületet használja. Szabadon böngészhető, de nem szerkeszthető. A sablonból új, személyesített szerkeszthető projektet indíthatunk a következőképpen:

  • letöltve a csatolt ZIP-állományt, lokális LaTeX szerkesztő és fordító segítségével,
  • az Overleaf sablon klónozásával (a Clone this project linken elérhető) – ezzel elkészül egy új projekt a sablonnal megegyező kezdeti állapotban, amelyet szabadon lehet szerkeszteni. Előbb tanácsos Overleaf felhasználót létrehozni. Az így generált új linket kezeljük bizalmasan.
TwitterFacebook