Romanian AI Days, 2022. október 12–13.

A Romanian AI Days a romániai mesterséges intelligencia közösségnek szervezett éves rendezvény. Az esemény nyitott a mesterséges intelligencia iránt érdeklődők számára (a kezdőktől a szakértőkig, a tudományos és ipari környezetben dolgozók, a diákok és egyetemi hallgatók számára), és célja, hogy kapcsolódási pontokat teremtsen a romániai és nemzetközi közösségek között.

A rendezvény keretében két napon keresztül zajlanak szakmai előadások a terület romániai és külföldi szakértőitől, panelbeszélgetések (közösségi, oktatási és startup témákról), poszter-bemutatók, és közösségi kapcsolatépítésre is lesz lehetőség.

A nagyváradi Tech Hub, az ARIA, a Repatriot, a Nagyváradi Egyetem és az Emanuel Egyetem partnerségében az idei kiadásra október 12–13-án kerül sor Nagyváradon, és ez lesz az első személyes jelenléttel zajló rendezvény.

Várjuk a hallgatókat különösen a poszter-bemutató ülésszakon való részvételre és bemutató megtartására is. A posztereket bemutató és anyagi támogatásra szoruló hallgatóknak utazási költségtérítést ajánlunk fel.

Az eseménnyel kapcsolatos további részletek a https://days.airomania.eu/ honlapon találhatók.