Nyári diáktábor a BBTE szervezésében – 2019

Gyakorlati és szabadidőközpont, Nagybár

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem idén is meghirdeti a BBTE diáktáborok versenyét, amelynek keretében a kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkező hallgatók ingyenesen vehetnek részt a Hunyad megyei Nagybár gyakorlati és szabadidőközpontban sorra kerülő nyári táborban, 2019. július 22. és 27. között. A megpályázható helyek száma 48, az egyetem biztosítja a résztvevők számára a Kolozsvár–Nagybár–Kolozsvár útvonal szállítási költségeit, az étkezést és a szállást.

A táborban való részvételre a Babeș–Bolyai Tudományegyetem valamennyi karáról a II. és III. éves alapképzéses hallgatók, valamint az I. és II. éves magiszteri hallgatók jelentkezhetnek,  akik minden vizsgájukat sikeresen letették, a versenyt megelőző két félévben legalább 8-as tanulmányi átlaguk volt mindenik félévben, és magaviseletük kifogástalan.

A jelentkezési dossziénak tartalmaznia kell a következőket:

  1. Beiratkozási típuskérvény – 1-es számú melléklet a felhívás végén;
  2. Curriculum Vitae, Europass-formátum (online elérhető a http://europass.cedefop.europa.eu/ro/documents/curriculum-vitae címen);
  3. valamennyi oklevél egyszerű fénymásolata; Kérjük azokat a pályázókat, akik részt vettek a Babeș–Bolyai Tudományegyetem vagy más egyetemek és neves intézmények által szervezett kulturális, művészeti, tudományos vagy sportrendezvényen, hogy a benyújtott kérvényhez mellékeljék az igazoló dokumentumot is.

Beiratkozási időszak: 2019. május 2. és 2019. június 7. A jelentkezőknek valamennyi dokumentumot be kell szkennelniük és el kell küldeniük Crina Hancu részére, a crina.hancu@ubbcluj.ro e-mail címre. A beküldött dossziékat a bíráló bizottság fogja kiértékelni 2019. június 10. és június 15. között.

BBTE-táborok, 2019 – beiratkozási űrlap
BBTE-táborok – pályázati feltételek és egyéb tudnivalók, 2019