Personal Information

Address

 • Babeș - Bolyai University
 • Street Kogălniceanu, 1, 400084 Cluj-Napoca, România

Education

 • 2013 - 2016: PhD in Computer Science, Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca & TU Dresden, Dresden
 • 2011 - 2013: Master in Computer Science, Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca
 • 2008 - 2011: Bachelor in Mathematics and Computer Science, Babes-Bolyai University, Cluj-Napoca
 • 2004 - 2008: Highschool - Computer Science, Colegiul National "Gheorhe Lazar", Sibiu

Work Experience

 • 01.2015 - 09.2015: Software Engineer, IQuest, Cluj-Napoca
 • 10.2014 - 12.2014 Assisstant Researcher at TU Dresden
 • 2012 - 09.2014: Junior Software Engineer, IQuest, Cluj-Napoca
 • 2012: Training, Arobs, Cluj-Napoca
 • 2011: Training, EBS, Cluj-Napoca

Teaching

Datenbanken

Plattformen

Microsoft Teams
 1. Clicke auf "Join or create a team"
 2. Benutze die Funktionalität "Join a team with a code" mit dem Code c1j16ua
Informatii Restantieri

Regula referitoare la minimul de prezente la seminar ramane valabila (indiferent daca va recunoasteti activitatea de laborator sau nu). Fara acele prezente nu puteti intra in examen!

Regula referitoare la minimul de prezente la laborator ramane valabila cu exceptia cazului in care va este recunoscuta activitatea de laborator.

Studentii restantieri isi pot recunoaste activitatea de laborator daca indeplinesc urmatoarele doua conditii:

 1. nu au copiat in trecut la materia respectiva (la nici una din probele de examen)
 2. atat media pe laboratoare, cat si nota la examenul practic sunt >= 5 (fara rotunjiri!)
Daca indepliniti aceste criterii si doriti sa va recunoasti activitatea trebuie sa imi comunicati acest lucru pana la sfarsitul primei saptamani de scoala.
In cazul in care nu comunicati nimic voi presupune automat ca reluati activitatea de laborator si se aplica regulile obisnuite si cerinta minimala de prezente.

Pentru participare la seminar sau laborator trebuie sa va alegeti grupa/semigrupa si sa RESPECTATI ORARUL grupei alese. Din cauza limitarii numarului de locuri in sala se pot accepta un numar maxim de studenti in plus la fiecare semigrupa/grupa. Cererile vor fi acceptate in ordinea in care imi scrieti. In cazul in care grupa/semigrupa dorita nu mai are locuri trebuie sa alegeti alta.In atentia celor care vor da examene in lichidari (SDA, BD, SGBD)

Datorita faptului ca predarea laboratoarelor este activitate din timpul semestrului, pentru studentii care nu au minim nota 5 pe aceasta activitate, in lichidari media laboratoarelor se va inlocui cu un examen practic, mai exact se va rezolva pe loc o tema practica. Aceasta tema practica poate contine cerinte din toate temele de laborator din timpul semestrului.

Tutorium und Sprechstunde/ Tutoriat si consultatii

Für Diskussionen über unterschiedliche Probleme (z.B. Fragen über Plattformen, Stundenplan, usw.) oder Fragen zu der Vorlesung, Seminar, Labor stehe ich Ihnen zur Verfügung an folgenden Tagen: /
Pentru discutii despre diverse probleme (ex. intrebari despre platforme, orar, etc.) sau intrebari legate de continutul cursurilor, seminariilor si a laboratoarelor va stau la dispozitie in zilele urmatoare:
 • TBA
Bitte schreibe eine Email oder auf Ms Teams (am besten ein Tag vorher) um eure Teilnahme zu bestätigen./ Va rog sa imi scrieti mail cu o zi inainte pentru a confirma participarea voastra.
Die Sprechstunde findet nicht statt, wenn kein Student seine Teilnahme angekündigt hat./Intalnirea nu se tine daca nu si-a anuntat participarea nici un student.

Timetable

check my timetable

Thesis Coordination

Research