Főoldal
Előadások
Feladatok
Archívum
Kutatás
Történet
1nf0
Elérhetőségek
FGyE
Támogatóink
3,5%
Képek
Személyi jövedelemadója 3,5%-ával támogassa a Farkas Gyula Egyesületet


Az adótörvény értelmében minden állampolgár rendelkezhet éves személyi jövedelemadója 3,5%-ról, olyan civil szervezetnek ajánlva fel azt, amelynek tevékenységét szeretné támogatni. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel, ez az összeg az államkasszába kerül.
Köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt években éltek ezzel a lehetőséggel, és személyi jövedelemadójuk 3,5%-ával a Farkas Gyula Egyesületet támogatták.
A felajánlásokból származó támogatási összegből Egyesületünk az oktatáshoz kapcsolódó tevékenységeket, a diákkutatást, valamint egyéb oktatási és kutatási tevékenységeket támogat.
Köszönjük, hogy felajánlásával kifejezi bizalmát a Farkas Gyula Egyesület iránt!

A személyi jövedelemadója 3,5%-át a következőképpen ajánlhatja fel:

  1. Töltse ki a 230-as formanyomtatványt a személyes adataival, majd nyomtassa ki és írja alá.
  2. Töltse ki a 230-as formanyomtatványt ezen az online felületen a személyes adataival (név, lakcím, személyi szám - CNP, elérhetőség), majd nyomtassa ki és írja alá.

A kitöltött dokumentumot juttassa el postai úton, ajánlott küldeményként, vagy vigye el személyesen az adóhivatalba. A nyomtatványokat a területileg illetékes Adó- és Pénzügyi Hivatalba kell eljuttatni.

Akinek van saját online fiókja az adóhatóságnál, az elektronikus formában kitöltött 230-as formanyomtatványt az Adó- és Pénzügyi Hivatal (ANAF) Spaţiul Privat Virtual online szolgáltatási rendszerén keresztül is feltöltheti.

A felajánlás határideje: 2024. május 25.