Teaching

 • Conform LEN 2011, inregistrarea prin orice procedee a activitatii didactice poate fi facuta numai cu acordul cadrului didactic. NU ESTE PERMISA INREGISTRAREA ACTIVITATILOR DIDACTICE!
 • Conform indicațiilor primite de la Decanat trebuie sa va definesc clar ceea ce înseamnă prezență la activitățile online de laborator: cadrele didactice de la laborator vor face o prezență nominală în cadrul orelor de laborator fie la început, fie la sfârșit, fie pe parcurs (la alegerea cadrului didactic – se poate face prezența atât la începutul laboratorului cât și la final). De asemenea, studenții trebuie să fie atenți și să fie receptivi („să fie pe fază”) și să răspundă la întrebările punctuale care le pot fi adresate pe parcursul laboratorului de către cadrul didactic care desfășoară această activitate. Absența unui răspuns din partea studentului (nu faptul ca studentul nu știe să răspundă) este asimilată cu absența de la laboratorul respectiv. Simpla prezență în call-ul (meeting-ul) activității de laborator nu se consideră prezență.

Informatică Română

 • Arhitectura Sistemelor de Calcul
  LABORATOR & SEMINAR:
  Platforma: MS TEAMS (cod de acces: rp5erpz)

  Accesati Channel-ul asociat grupei voastre din TEAM-ul ASC IR 2021-2022
 • Reţele de Calculatoare
  LABORATOR:
  Platforma: MS TEAMS (cod de acces: ss3wd4e)

  Accesati Channel-ul asociat grupei voastre din TEAM-ul RC IR 2021-2022

Tutoriat & Consultatii

 • Activitatea de tutoriat pentru grupa 217 se realizeaza la cererea studentilor, printr-o programare in prealabil pe mail/teams, din doua in doua saptamani, VINERI in intervalul orar 17.35-18.30 (saptamana para).
  Platforma: MS TEAMS (cod de acces: yrveaez)

  Accesati TEAM-ul Tutoriat & Consultatii
 • Consultatiile pentru studentii carora le predau ASC sau RC se realizeaza la cerere, printr-o programare in prealabil pe mail/teams si in limita timpului disponibil, in fiecare MARTI in intervalul orar 8.30-10.00.
  Platforma: MS TEAMS (cod de acces: yrveaez)

  Accesati TEAM-ul Tutoriat & Consultatii