Teambuilding online in cadrul proiectului ROSE

Știai că activitățile din proiectul STAY! sunt gratuite? Tot ce trebuie să faci este să te înscrii!

Vino cu noi în teambuilding! Ce vom face în teambuilding?

Îți vei cunoaște mai bine colegii, te vei distra și te vei relaxa.

De ce să te înscrii în proiect?

Să îți faci un grup de prieteni, să înțelegi mai bine diferite materii, să dezvolți competențe noi.

Ce spun colegii tăi mai mari despre proiect?

Experiența ROSE a fost una dintre cele mai frumoase si utile experiențe de care am avut parte în primul meu an de facultate. Acolo am întâlnit profesori foarte implicați, dornici să ne ajute și să ne raspundă la orice nelămurire întâlnită la cursuri sau seminarii. Datorită lor am reușit să-mi umplu golurile pe care le-am avut la unele materii, reușind la examene să iau note foarte bune. Recomand tuturor studenților din anul 1 să se înscrie cu încredere în acest program deoarece nu vor regreta.

Participarea mea la ROSE a venit ca un mare sprijin, mai degrabă ca un seminar în plus, în care am deprins cunoștințe importante pentru diferite cursuri care, în primă instanță, pareau dificile. În urma orelor de la proiect, care sunt foarte deschise și cu o atmosferă plăcută, am reușit să obțin nota maximă la examen.

Pe mine m-a ajutat foarte mult participarea la Proiectul Rose, pentru că ma uitam peste materie după curs/seminar și îmi dădeam seama că avem niște neclarități pe care le putem înțelege mai bine la Rose.

Proiectul ROSE m-a ajutat sa-mi dezvolt dorința de a rezolva probleme de matematica. Sprijinul și determinarea profesorilor întâlniți în cadrul acestui proiect au contribuit la notele mele bune obținute anul trecut.

Proiectul ROSE m-a ajutat mult în timpul primului an de facultate, profesorii îndrumători s-au ocupat cu foarte multă implicare și fiecare întrebare/nelămurire și-a găsit soluția datorită lor. Cel mai mult am apreciat faptul că puteam adresa oricând întrebări pe Teams și primeam răspunsul în cel mai scurt timp, chiar dacă următoarea întâlnire ROSE era programată peste 6 zile. Datorită proiectului ROSE am obținut nota 10 la materiile de care, la început, eram înspăimântată.