Kephas
Sigla a fost realizata pentru o firma de programare, pentru un framework numit Kephas. In limba Aramaica kephas inseamna piatra. Ideea prezentata de sigla e ca "Kephas" costituie o baza/fundatie solida pentru orice alta "constructie" ulterioara. Aceasta constructie am reprezentat-o ca si o coloana greceasca (care se incadreaza in ordinul ionic al arhitecturii antice grecesti) care e inca in faza de proiect, schitata doar, pentru ca este doar o idee a ceea ce poate fi construit pe Kephas.
Created on: 01-12-2010
Mediatori
Sigla a fost construita pentru o firma de mediere, si poate reprezenta:
  • Doua entitati diferite (una grena si alta albastra) se reunesc pentru un conses (alb)
  • Doua fotolii vazute de sus trase langa o masa alba
  • Un cilindru (grena pe dinafara si albastra pe dinauntru sau invers ... depinde din ce unghi privesti) pe care partile vor sa-l parcurga impreuna pentru a ajunge din nou la lumina.
  • Sigla poate fi vazuta si ca litera 'm'.
Created on: 18-10-2010
PULSE
Is a logo used for the PULSE (a Php Utility used in Laboratories for Student Evaluation) web portal, that facilitates "anytime, any place, any pace" access to learning content and evaluation info (e.g. individual tasks, marks, attendance stats).
For more details about this instrument, please consult my 7th Journal, 8th and the 9th international conference, 4th national conference or you can access PULSE at https://www.cs.ubbcluj.ro/~sanda/PULSE.
Created on: 27-11-2009