XXII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia

TwitterFacebook

2019. május 23. és 26. között huszonkettedik alkalommal szervezik meg az Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia (ETDK) reál- és humántudományi szekcióit. A konferencia kihívást, lehetőséget nyújt a magyar anyanyelvű diákok számára, hogy összemérjék saját kutatási eredményeiket, szakmai tudásukat a bölcsészettudományok, a hittudomány, a társadalomtudományok, a természettudományok és a művészetek területén. A konferencián részt vehetnek romániai és külföldi felsőoktatási intézmények hallgatói is.

A kolozsvári ETDK elismertségét és szakmai hitelességét bizonyítja, hogy ez az egyedüli erdélyi reál- és humántudományi konferencia, amelyen részvételi jogot szerezhetnek a hallgatók a magyarországi Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK), az adott tudományterületeken belül.

A meghirdetett szekciókba 2019. március 10-ig lehet jelentkezni a szakdolgozat témájának, címének, valamint a szakmai irányító nevének megjelölésével. A kivonatokat 2019. március 24-ig kell feltölteni. A dolgozatok végleges változatát 2019. április 19-ig kell elküldeni elektronikusan, 2019. április 24. és 26. között pedig személyesen várják a jelentkezőket adatellenőrzésre a KMDSZ-irodába.

Szervezők:

TwitterFacebook