Sesiune de informare adresată masteranzilor și doctoranzilor: Strategia de redactare și publicare a unui articol științific

Google+TwitterFacebook

În cadrul proiectului CNFIS-FDI-2018-0057 „Educație de calitate la Universitatea Babeș-Bolyai II”, se va organiza o sesiune de informare adresată masteranzilor și doctoranzilor, având ca temă scrierea și publicarea de articole științifice („academic writing”) și respectarea deontologiei și eticii în cercetare.

Sesiunea, având ca titlu Strategia de redactare și publicare a unui articol științific, va fi susținută de către domnul Alexandru Minea, profesor de economie la Universitatea Auvergne din Clermont-Ferrand, Franța, în data de 25 mai, între orele 10:00 – 13:00, în sala „Regele Ferdinand”, str. I. C. Brătianu, nr. 22 (Facultatea de Studii Europene – Institutul Cultural Francez).

Sunt disponibile 80 de locuri iar cei care doresc să participe trebuie să se înscrie la adresa: http://elearning.ubbcluj.ro/strategia-de-redactare-si-publicare-a-unui-articol-stiintific, până în 24 mai. Cei prezenți vor primi, la final, certificate de participare.

Google+TwitterFacebook