Megkezdődött az online bejelentkezés a 2019-es BBTE Matek-Infó versenyre

TwitterFacebook

Megkezdődött az online bejelentkezés a Matematika és Informatika Kar által szervezett BBTE Matek-Infó versenyre, amely 2019. április 6-án lesz Kolozsváron.

A beiratkozás lépései:

 1. A verseny részvételi díját (250 lej) fizetési meghagyással (ordin de plată), postai utalvánnyal (mandat poştal) vagy internetbankon keresztül lehet kifizetni a Nemzeti Bank kolozsvári kincstári számlájára:
  RO35TREZ21620F330500XXXX
  Cod fiscal: 4305849
  
  Megjegyzésben:
  UBB-FMI
  Nume prenume candidat
  Taxă de participare concurs Mate-Info UBB 2019
 2. A részvételi díj befizetése után lehet regisztrálni online az alábbi felületen. Az online regisztrációt követően egy visszaigazolási e-mail érkezik a versenyre való beiratkozásról. Kérjük, hogy mentés előtt figyelmesen ellenőrizzék az online felületen megadott adatok pontosságát, különösen a beiratkozásnál megadott e-mail cím helyességét. Amennyiben az online bejelentkezést követően nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, és az itt található listán sem jelenik meg a versenyző neve, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a versenybizottsággal a következő e-mail címen: admitere@cs.ubbcluj.ro, (de előtte érdemes megvizsgálni a postaláda Spam vagy Junk mappáit).

Fontos: A részvételi díj kifizetése nem jelenti a versenyre való automatikus beiratkozást. A díj befizetését követően kötelező az online regisztráció itt!

A beiratkozási időszak lezárulását követően, a verseny tervezett időpontja előtt a Matematika és Informatika Kar honlapján lévő Felvételi hírek – alapképzés menüpontba további részletek is felkerülnek a verseny megszervezésével kapcsolatos tudnivalókról (jelentkezők beosztása a tantermekbe a verseny napján).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk és sok sikert kívánunk a versenyhez!

TwitterFacebook