Info World – Paid Summer Internship

Google+TwitterFacebook

INFO WORLD, lider national in domeniul furnizarii de solutii medicale integrate de tip Healthcare a pus la Cluj bazele unui puternic centru de dezvoltare a aplicatiilor sale in inima Transilvaniei.

La Cluj se afla o echipa puternica, sudata profesional si uman, formata atat din cei care doresc sa inceapa o cariera de succes in programare, analiza, testare, documentare cat si din cei care doresc sa-si perfectioneze calitatile deja dobandite.

In acest sens, compania noastra este un partener al Facultatii de Matematica si Informatica in organizarea practicii de vara (internship) pentru studentii facultatii.

Sesiunea de practica 2017 se va desfasura in perioada 17 iulie – 11 august 2017, fiecare student inscris avand obligatia de a desfasura 90 de ore de activitate dupa un program flexibil convenit de comun acord cu echipa de instruire. Pe perioada de practica se acorda o bursa de studiu.

Se va efectua o instruire initiala in AngularJS, nodeJS si ASP .NET dupa care se vor distribui teme de proiect studentilor inrolati in program.

Cei interesati sunt rugati sa isi anunte intentia de participare la sesiunea de practica organizata de firma noastra prin trimiterea unui CV pana la data de 16 iunie 2017, la adresa internship.ubbcluj@infoworld.ro, procesul de selectie desfasurandu-se in intervalul 19 – 30 iunie 2017.

Avem nevoie de tine daca esti un tanar serios si te intereseaza in perspectiva un job ca:

WEB DEVELOPER in care sa te ocupi de dezvoltarea de aplicatii WEB utilizand AngularJS, nodeJS, JavaScript, CSS, Bootstrap sau ASP .NET DEVELOPER pentru dezvoltarea de aplicatii utilizand platforma .NET/C#

Te asteptam alaturi de noi!

Pentru mai multe detalii, viziteaza-ne la www.infoworld.ro

Google+TwitterFacebook