Inaugurarea unui nou laborator de informatică amenajat cu sprijinul Bitdefender

Google+TwitterFacebook

Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai împreună cu Bitdefender au inaugurat miercuri, 12 octombrie 2016, începând cu ora 11:00 un nou laborator de informatică amenajat cu sprijinul celebrului furnizor global de soluţii de securitate cibernetică.

Evenimentul a avut loc în sala 338, clădirea FSEGA a UBB, str. Teodor Mihali, nr. 58-60, etaj 3, şi a debutat cu o conferinţa de presă cu titlul: „Clujul pregătește generația Silicon Valley de România”.

La inaugurarea acestui laborator au fost prezenţi conf. dr. Anna Soós, prorector al Universității Babeș-Bolyai, prof. dr. Adrian Petrușel, decan al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul UBB și Sándor Lukács, Technical Project Manager, Proactivity & Kernel Research, Bitdefender. Aceştia au discutat despre importanța parteneriatelor public-private între universități și companiile de profil dar şi despre poziționarea oraşului Cluj-Napoca ca hub IT recunoscut la nivel global.

Noul laboratorul Bitdefender se alătură astfel celorlalte laboratoare din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică amenajate de-a lungul timpului cu sprijinul unor nume de referinţă din industria IT&C precum Microsoft, Siemens, NTT Data, MHP şi Porsche.

Google+TwitterFacebook