A 2019-es alapképzési felvételi tematikája a Matematika és Informatika Karon

Google+TwitterFacebook

Tematika

  • Matematika tematika – Az alapképzési felvételi (2019. július) megszervezésére és lebonyolítására vonatkozó szabályzat 4A melléklete;
  • Informatika tematika – Az alapképzési felvételi (2019. július) megszervezésére és lebonyolítására vonatkozó szabályzat 4B melléklete

Új matematika és informatika mintatételek a BBTE Matek-Infó versenyre és a 2019-es felvételi vizsgára

Kedves jelentkezők,

alább megtekinthetőek a BBTE Matek-Infó versenyre és a 2019-es felvételi vizsgára készült matematika és informatika mintatételek, hogy próbára tehessétek tudásotokat. A 2018-as mintatételekhez képest megnövekedett a feleletválasztós tételre adott pontok súlya és száma.

Az A tétel feleletválasztós tétel, amely alapján az alapismeretek felmérésén kívül ellenőrizni szeretnénk a felvételizők koncentrálóképességét, valamint a pontos és teljes válaszadásra fordított figyelmét. A feleletválasztós feladatoknak (A-rész/tétel) egy vagy több helyes válasza is lehetséges. Ezt a jelentkezőknek fel kell tüntetniük a versenylapon.

A B tétel/rész klasszikus vizsgatétel, amely a feladatok teljes megoldását kéri vizsgalapon, és ennek alapján az adott megoldást a javítókulcs szerint értékeljük.

Sok sikert kívánunk!

Vizsgatételek a BBTE Matek-Infó versenyen

Vizsgatételek az előző évekből

Google+TwitterFacebook