Caravana admiterii 2017

TwitterFacebook

Pe parcursul lunii martie, s-au desfăşurat două caravane ale admiterii, menite să promoveze Facultatea de Matematică şi Informatică în rândul elevilor de liceu. Astfel, sute de liceeni din 13 licee au aflat chiar de la studenţii facultăţii noastre despre oportunităţile, perspectivele şi avantajele oferite de Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Prima caravană, desfăşurată în perioada 22-24 martie 2017 a ajuns la liceul Liviu Rebreanu din Bistrița, la liceele Lucian Blaga şi Petru Maior din Reghin, la liceele Papiu Ilarian şi Unirea din Târgu Mureș, iar la final la liceele Mircea Eliade şi Joseph Haltrich din Sighișoara.

Cea de a doua caravană a trecut munţii, desfăşurându-se în perioada 28-31 martie 2017, studenţii noştri vizitând C.N. Ștefan Cel Mare şi C.N. Petru Rareș din Suceava, liceul Vasile Savu şi C.N. Roman Vodă din Roman, iar în final poposind la C.N. de Informatică şi la C.N. Petru Rareș din Piatra Neamț.

Caravanele au fost organizate de Facultatea de Matematică şi Informatică şi Asociaţia HERMES a studenţilor matematicieni şi informaticieni. Acestea s-au bucurat de succes, făcându-se o bună popularizare a programelor de studiu ale facultăţii în liceele vizitate.

Mulţumiri voluntarilor societăţii Hermes: Andrei Tecsi, Violeta Avram, Chiru Iulia, Flaviu Porutiu, Rareş Surdu, Mircea Ceobanu, Todericiu Ioana Alexandra şi Prunescu Alexandru.

TwitterFacebook