Am dat startul înscrierilor on-line la concursul Mate-Info UBB, ediţia 2019

TwitterFacebook

Am dat startul înscrierilor on-line la concursul Mate-Info, organizat în data de 6 aprilie 2019 la Facultatea de Matematică şi Informatică.

Etapele înscrierii la concurs sunt următoarele:

 1. Achitarea taxei de participare (în cuantum de 250 de lei) prin Ordin de plată, Mandat poştal sau Internet Banking în contul deschis la BN Trezoreria Cluj, cont numărul:
  RO35TREZ21620F330500XXXX
  Cod Fiscal 4305849
  
  Cu precizarea:
  UBB-FMI
  Nume prenume candidat
  Taxă de participare concurs Mate-Info UBB 2019
  
 2. După plata taxei de participare trebuie sa vă înregistraţi on-line aici. În urma înregistrării on-line veţi primi un e-mail de confirmare a înscrierii la concurs. Va rugăm să verificaţi cu atenţie corectitudinea datelor introduse la înregistrarea on-line înainte de salvarea acestora, în special corectitudinea adresei de e-mail pe care o declaraţi la înscriere! Dacă în urma înregistrării on-line nu aţi primit e-mail de confirmare şi nu vă regăsiţi în lista afişată aici vă rugăm să contactaţi comisia de concurs la adresa de e-mail admitere@cs.ubbcluj.ro (nu înainte de a consulta totuşi folder-ele Spam sau Junk ale căsuţei dumneavoastră de e-mail).

Important: Achitarea taxei de participare nu înseamnă înscrierea automată la concurs. Obligatoriu după achitarea taxei trebuie să vă înregistraţi on-line aici!

După terminarea înscrierilor şi înainte de data planificată a concursului, pe pagina Facultăţii de Matematică şi Informatică, în secţiunea Anunţuri admitere nivel licenţă, vom afişa mai multe detalii despre organizarea efectivă a concursului (repartizarea pe săli a candidaţilor în ziua concursului).

Mult succes tuturor!

TwitterFacebook